Behandelingen

Behandelingen

Kinesiologie behandeling

De basis van de behandelingen bij New Innervision is kinesiologie. Kinesiologie betekent vrij vertaald ‘de leer van de beweging’.
Bij Kinesiologie wordt gebruik gemaakt van de spiertest als middel. De spiertest is een uiterst effectieve methode om een communicatie met het lichaam en het innerlijk van de cliënt op te bouwen. Op deze wijze worden de achtergronden van de klacht of probleem in beeld gebracht.
Vervolgens wordt op een unieke en doeltreffende wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd om de balans te herstellen.

Een kinesiologie behandeling begint met een uitgebreide intake en het testen van het immuunsysteem. Het optimaliseren van het immuunsysteem is altijd de basis van verdere behandelingen. Het is de basis van een goede fysieke en emotionele/mentale/psychische gezondheid. Deze basis is nodig voor een optimaal resultaat voor de verdere behandeling.
Een voorbeeld: Het niet optimaal opnemen, verwerken of afbreken van B vitaminen hebben grote invloed op het omgaan met stress. Zolang dit niet in balans is, zal iemand minder stressbestendig zijn.

Extra modules

Voordat er gebruik gemaakt kan worden van deze extra modules is het belangrijk om eerst het immuunsysteem te optimaliseren door middel van kinesiologie. De ervaring leert dat een optimaal immuunsysteem betere resultaten geeft bij het elimineren van klachten/uitdagingen en voor een gezonde leefwijze.

Scroll naar boven