praktijk voor kinesiologie

Over Ellen

Mijn naam is Ellen van der Heide en ik woon samen met mijn partner Ard en onze kinderen in Lelystad.

Gezondheid heeft mijn grote belangstelling. Het fascineert me hoe lichaam en psyche samen verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid. Wanneer één van beide uit balans is, uit dat zich in lichamelijke en/of psychische klachten.

In 2005 ben ik in mijn praktijk New Innervision gestart met het geven van energetische behandelingen. Dit is een prachtige methode om mensen te begeleiden naar een betere gezondheid en voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ik liep er tegen aan dat sommige fysieke klachten niet op deze manier opgelost konden worden of weer terugkwamen. Dit is de reden waarom ik in 2010 een medische opleiding ben gaan volgen en aansluitend natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en kinesiologie ben gaan studeren.

De basis van mijn behandelingen is kinesiologie. Met behulp van kinesiologie gaan we eerst aan de slag met het optimaliseren van het immuunsysteem. Een goed werkend immuunsysteem is de basis van een goede fysieke en emotionele/mentale/psychische gezondheid. Dit is nodig voor een optimaal resultaat voor de verdere behandeling.

Naast kinesiologie behandelingen is het ook mogelijk om (na het optimaliseren van het immuunsysteem) te kiezen voor één van de aanvullende modules:

  • Holistisch Energetische behandeling
  • Leefstijl advies
  • Wet van Aantrekking.

Ook geef ik de volgende cursussen;

  • Leven in Overvloed
  • Bewust creëren
  • Vrijheid door Toelaten

New Innervision

Hondsrug 31
8245 DE Lelystad
Tel: +31 6 29424866

Parkeergelegenheid praktijk

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de praktijk.