Praktijk voor Kinesiologie

Extra module: Holistisch Energetische Behandeling

Een Holistisch Energetische Behandeling is een extra module waarvoor gekozen kan worden.

Voordat er gestart wordt met deze behandelingen is het belangrijk om eerst het immuunsysteem te optimaliseren door middel van kinesiologie. Het immuunsysteem is de basis voor een fysieke en emotionele/mentale/psychische gezondheid. De ervaring leert dat een optimaal immuunsysteem betere resultaten geeft bij het elimineren van klachten/uitdagingen.

Holistisch Energetische Behandeling

Tijdens een Holistisch Energetische behandeling gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak die geleid heeft tot het ontstaan van belemmeringen, blokkades, lage eigenwaarde, enzovoort. Het loslaten en transformeren van blokkades heeft een positieve doorwerking op je huidige leven. Het inzicht in de manier waarop de onderliggende oorzaak jou heeft belemmerd in je leven is een onderdeel van deze transformatie.

Door de technieken waarmee gewerkt wordt, worden de bijbehorende emoties kort ‘aangeraakt’ en is het niet nodig om alles opnieuw te beleven. Doordat je deze transformatie en daarmee de heling zelf hebt gecreëerd, geeft dit innerlijk vertrouwen en verhoogt het je zelfvertrouwen.

Er wordt gewerkt met je eigen informatie en hetgeen jij nodig hebt, waardoor iedere sessie uniek is.

Opbouw behandeling

Voorgesprek:
In een kort voorgesprek wordt besproken waar je tegenaan loopt in je leven en wat je klachten zijn.

Aarding:
De sessie begint met aarding. Goed geaard zijn is noodzakelijk om goed te kunnen voelen. Door goed geaard aanwezig te zijn, kan je weer voelen wat je belemmert om je goed te voelen. Deze belemmeringen kunnen zijn ontstaan in alle fases van je leven of door overerving.

Belemmeringen loslaten en transformeren:
Door je weer bewust te worden van jouw belemmeringen, kunnen deze worden losgelaten en getransformeerd. Door intensief blokkades op te ruimen, voel je weer wie je in essentie bent en wat werkelijk belangrijk is in je leven.

Verhogen eigenwaarde:
Wanneer je weer in contact bent met je essentie, leer je weer vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke stem. Hierdoor bouw je eigenwaarde op, ervaar je innerlijke kracht en word je weer blij en gelukkig met jezelf.

Holistisch Energetische Behandeling voor kinderen

Een Holistisch Energetische Behandeling is ook zeer geschikt voor (jonge) kinderen. Kinderen laten met hun gedrag zien of het goed gaat met hen of niet. ‘Moeilijk’ en/of ‘ongepast gedrag’ wijst meestal op een energetische blokkade of het niet meer in verbinding zijn met zijn/haar essentie. Tijdens een Natuurgeneeskundig Energetisch Consult kan dit opgespoord en getransformeerd worden. Ik heb in mijn praktijk enorme veranderingen in het gedrag gezien bij kinderen die daarvoor als ‘moeilijk’ en ‘lastig’ werden bestempeld.

Het is ook mogelijk dat het kind met zijn/haar gedrag reageert op de ouders. Kinderen zijn vaak een spiegel voor hun ouders om hen te laten zien wat er speelt bij hen. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om ook met de ouder(s) te kijken wat zij kunnen doen om dit op te lossen.

Afhankelijk van de leeftijd van het kind wordt er gewerkt met het kind zelf of wordt er gewerkt via één van de ouders of een ander familielid.

New Innervision

Hondsrug 31
8245 DE Lelystad
Tel: +31 6 29424866

Parkeergelegenheid praktijk

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de praktijk.