Praktijk voor Kinesiologie

Extra module: Wet van Aantrekking

‘Wet van Aantrekking’ is een extra module waarvoor gekozen kan worden.

Voordat er een consult ‘Wet van Aantrekking’ gegeven kan worden, is het belangrijk om eerst het immuunsysteem te optimaliseren door middel van kinesiologie. Het immuunsysteem is de basis voor een fysieke en emotionele/mentale/psychische gezondheid. De ervaring leert dat een optimaal immuunsysteem betere resultaten geeft voor verdere behandelingen.

Wet van Aantrekking en de kracht van dankbaarheid

De Wet van Aantrekking is een natuurwet, net zoals de wet van de zwaartekracht. De Wet van Aantrekking stuurt alle energie in ons universum, houdt onze cellen bij elkaar en ook de materie van alle voorwerpen. De Wet van Aantrekking houdt in: ‘dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken’

Gedachten en gevoelens werken ook via deze wet. Gedachten en gevoelens zijn energie. Wat je denkt en wat je voelt, trek je naar je toe door de Wet van Aantrekking.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze gedachten en gevoelens. Gedachten komen en gaan en met ons gevoel reageren we op wat er om ons heen gebeurt. Veel van onze gedachten en gevoelens zijn niet opbouwend of zelf negatief te noemen (± 70%). Door je bewust te worden van je gedachten en gevoelens, kan je deze veranderen. Dit kan door de kracht van dankbaarheid en liefde.

Door te leren hoe de Wet van Aantrekking werkt en dit dagelijks toe te passen, kan je je leven op een positieve manier veranderen. Dit kan je toepassen op allerlei gebieden, zoals gezondheid, liefde, relaties, financiën, werk, opleiding, carrière, materiële zaken, etc.

Consult ‘Wet van Aantrekking”

Tijdens een consult ‘Wet van Aantrekking’ gaan we bespreken welke zaken je graag zou veranderen in je leven en welke zaken je wenst in je leven.

Er wordt kort uitgelegd hoe de Wet van Aantrekking en de kracht van dankbaarheid werken. Daarna gaan we aan de hand van je eigen wensen affirmaties maken, waar je mee aan de slag kan.

New Innervision

Hondsrug 31
8245 DE Lelystad
Tel: +31 6 29424866

Parkeergelegenheid praktijk

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de praktijk.