Praktijk voor Kinesiologie

Infinity Experience

 

Infinity Experience is het ervaren van de oneindigheid in onszelf.

Infinity Experience is het ervaren van de oneindige mogelijkheden van onszelf, een oneindige ruimte van pure liefde waar alles mogelijk is, waar alles aanwezig is wat bestaat en eens bestaan heeft.

Om meer inzicht te krijgen in onze oneindigheid en de oneindige mogelijkheden, hebben we meer inzicht nodig in de systemen die hier invloed op hebben. Dit kan een positieve en/of negatieve beïnvloeding zijn.

We leven in een wereld waarin we onder andere beïnvloed worden door opvoeding, normen en waarden, (familie)patronen, overtuigingen, onderwijs, maatschappij, cultuur en wetenschap. Hierdoor hebben we een beeld gekregen over onszelf en de wereld. Maar klopt dit beeld wel..

Wat de afgelopen jaren duidelijk is geworden, is dat niets is wat het lijkt. We gaan steeds duidelijker zien wat er zich ‘achter de schermen’ afspeelt in de wereld en de beïnvloeding van buitenaf. Er worden ons beperkingen opgedrongen, waardoor we het gevoel kunnen krijgen dat we niet meer vrij zijn. Oude systemen werken niet meer voor ons en vaak leven we niet zoals we dat zouden willen.

We zitten in de overgang naar een nieuw tijdperk, ook wel de ‘nieuwe Aarde’ genoemd. Dit is een tijdperk waarin we meer gaan leven vanuit pure liefde en eigen kracht, waar we ons oneindige zelf zijn en onze pure gaven en talenten neerzetten. Voordat er iets nieuws kan ontstaan, zal het oude moeten verdwijnen. Dit gaat gepaard met chaos en daar zitten we nu middenin. In de wereld zullen oude systemen en negatieve beïnvloeding meer en meer verdwijnen. In onszelf zullen oude stukken verdwijnen om ruimte te maken voor onze essentie, de energie van de Bron en onze verbinding met de Bron.

De Infinity Experience dagen bestaan uit een basisdag en verdiepingsdagen met een specifiek onderwerp. Tijdens deze dagen laten we ons licht schijnen op onderstaande onderwerpen:

– Inzicht krijgen in wie je in essentie bent, je oneindigheid en je oneindige mogelijkheden.
– Inzicht krijgen in de beïnvloeding van buitenaf en hoe je dit kunt zuiveren (purificeren).
– Inzicht krijgen in je belemmerende (familie)patronen en hoe je dit kunt zuiveren (purificeren).
– Inzicht krijgen in de kracht van je zelfgenezend vermogen en de rol van het immuunsysteem.
– Inzicht krijgen in de kracht van je connectie met de Bron en Pure Liefde.
– Inzicht krijgen in hetgeen je werkelijk wilt.
– Inzicht krijgen hoe je een bijdrage kan leveren aan de ‘nieuwe Aarde’.

 

Infinity Experience Basisdag
Infinity Experience Verdiepingsdagen