Praktijk voor Kinesiologie

Life Changing Workshop ‘Leven in Overvloed’

Verander je leven door overvloed te creëren op ieder gewenst gebied, door het toepassen van de Wet van Aantrekking en de kracht van dankbaarheid.

Deze ééndaagse workshop is voor iedereen die zijn/haar leven op een positieve manier wil veranderen.

We gaan aan de slag met de kracht van dankbaarheid en liefde en de inzichten in de Wet van Aantrekking om overvloed te creëren in je leven.

De Wet van Aantrekking is een natuurwet, net zoals de wet van de zwaartekracht. De Wet van Aantrekking stuurt alle
energie in ons universum, houdt onze cellen bij elkaar en ook de materie van alle voorwerpen. De Wet van Aantrekking houdt in: ‘dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken’
Gedachten en gevoelens werken ook via deze wet. Gedachten en gevoelens zijn energie. Wat je denkt en wat je voelt,
trek je naar je toe door de Wet van Aantrekking.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze gedachten en gevoelens. Gedachten komen en gaan en met ons gevoel reageren we op wat er om ons heen gebeurt. Veel van onze gedachten en gevoelens zijn niet opbouwend of zelf negatief te noemen (± 70%). Door je bewust te worden van je gedachten en gevoelens, kan je deze veranderen. Dit kan door de kracht van dankbaarheid en liefde.

Door te leren hoe de Wet van Aantrekking werkt en dit dagelijks toe te passen, kan je je leven op een positieve manier veranderen. Dit kan je toepassen op allerlei gebieden, zoals gezondheid, liefde, relaties, financiën, werk, opleiding, carrière, materiële zaken, etc.

Mijn leven is totaal veranderd door dagelijks dankbaar te zijn en bewust te creëren waar ik naar verlang. Ik voel mij blij, licht, liefdevol en vooral dankbaar voor alles in mijn leven. Met als bijzonder resultaat dat het schijnbaar onmogelijke mogelijk is geworden.

Onderwerpen

  • Hoe werkt de Wet van Aantrekking
  • Hoe werkt de kracht van dankbaarheid en liefde
  • Hoe creëer je overvloed in je leven
  • Hoe pas je dit toe in je dagelijks leven
  • Hoe omschrijf je je wens of verlangen
  • Hoe kun je je wens ontvangen
  • Bewust worden van gedachten en gevoel
  • Positief (om)denken
  • Eigenwaarde vergroten
  • Beperkende geloofsovertuigingen ombuigen

Voel je je aangetrokken tot deze onderwerpen, meld je dan aan via deze link.

Data
Deze ééndaagse workshop wordt gegeven van 10.00 uur tot 16.30 uur
Woensdag 13 september 2017

Uitwisseling workshop
€ 75,00 (inclusief koffie, thee, water, exclusief lunch)

Aantal deelnemers
Minimaal 6 deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Locatie
Praktijk New Innervision Lelystad

Inschrijving
Inschrijven voor de workshop kan d.m.v het inschrijfformulier op de website: http://www.new-innervision.nl/index.php/cursussen/inschrijfformulier-cursussen

Voor meer informatie
Telefoon: 0320-852234
E-mail: info@new-innervision.nl

4-Daagse Cursus ‘Bewust creëren’
Overvloed creëren in je dagelijks leven, door bewust te zijn van je gedachten en gevoelens over hetgeen jij wenst
Wanneer je ergens aandacht aan geeft, trek je het aan. Wanneer je een sterke emotie ervaart bij hetgeen waar je aandacht aan geeft, trek je het nog sneller aan. De Wet van Aantrekking werkt altijd, of je je daar nu bewust van bent of niet. Hetgeen jij aandacht geeft en verwacht/toelaat in je leven, zal in je leven verschijnen. Dit kan iets zijn wat je wenst, maar ook iets zijn wat je niet wenst.

Deze cursusdagen gaan we dieper in op de Wet van Aantrekking en de Wet van Bewust Creëren, zodat je volledig begrijpt hoe deze wetten werken en hoe jij door middel van je gedachten en gevoelens/emoties invloed kunt uitoefenen op hetgeen er in je leven gebeurt.

Je leert hoe je negatieve gedachten snel kunt herkennen door middel van je gevoelens/emoties en hoe je dit kunt veranderen. Je leert hoe je hetgeen je wenst ook echt kunt toelaten in je leven. Vaak weet je wel wat je wenst/wilt in je leven, maar heb je onbewust veel negatieve gedachten of gevoelens over dit onderwerp. Deze negatieve gedachten en gevoelens zorgen ervoor dat hetgeen je wenst niet in je leven zal verschijnen. Je houdt het onbewust buiten je leven. Door je bewust te worden van deze ‘programmering’ van jezelf, kun je dit veranderen en vervangen. Je leert hoe je bewust kan creëren en bewust hetgeen je wenst ook daadwerkelijk toe te laten in je leven.

Belemmerende geloofsovertuigingen, lage eigenwaarde, twijfel en angst kunnen hetgeen je wenst tegenwerken, waardoor het lang kan duren voordat iets wat je wenst in je leven verschijnt of het verschijnt helemaal niet. Door je bewust te worden van deze belemmerende aspecten, kun je deze veranderen. Tijdens de cursusdagen krijg je tools aangereikt om dit te veranderen en/of los te laten.

Dag 1&2: Bewust worden van je gedachten en gevoelens over hetgeen jij wenst en of je het gewenste ook kunt toelaten in je leven.

Dag 3&4: Opsporen en veranderen van beperkende aspecten die je kunnen belemmeren datgene in je leven toe te laten wat je wenst.

Deze cursus is een vervolg op de workshop ‘Leven in Overvloed’

Data:
Deze cursus wordt gegeven van 10.00 uur tot 16.30 uur
Dag 1: Data wordt gepland bij voldoende deelname
Dag 2:
Dag 3:
Dag 4:

Uitwisseling 4-daagse cursus:
€380.00 voor 4 dagen
Dit is inclusief koffie, thee, water en exclusief lunch.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Locatie:
Praktijk New Innervision Lelystad

Inschrijving:
Inschrijven voor de cursus kan d.m.v het inschrijfformulier op de website: http://www.new-innervision.nl/index.php/cursussen/inschrijfformulier-cursussen

Voor meer informatie:
Telefoon: 0320-852234
E-mail: info@new-innervision.nl

4-Daagse cursus Vrijheid door Toelaten
Ik ben wie ik ben en dat is goed. Jij bent wie jij bent en dat is misschien anders dan ik en dat is ook goed
Wanneer je je bewust bent hoe de Wet van Aantrekking voor jou kan werken en hoe je je leven bewust kunt creëren, ben je klaar voor de volgende stap in het creatieproces, de Wet van Toelaten.

Mensen bestaan voor het grootste deel uit energie. Wij hebben, naast een fysiek lichaam, ook een Hoger Energetisch deel. Dit deel wordt wel Hoger Zelf, Innerlijk Wezen of Ware Zelf genoemd.
Je Hoger Zelf communiceert met je via je intuïtie en gevoelens/emoties. Tijdens deze cursusdagen gaan we aan de slag met het herkennen en interpreteren van deze communicatie.

Door weer in contact te komen met je Hoger Zelf, kom je steeds dichter bij degene wie je werkelijk bent, het deel van jou dat alleen liefde en vreugde is. Dit gaan we oefenen tijdens deze cursusdagen.
Door weer in contact te zijn met wie je werkelijk bent, ga je ook weer voelen wat je echt graag wilt in je leven en waar je blij en gelukkig van wordt. Je leert hoe je hetgeen je wenst makkelijker en sneller kunt creëren in je leven.

Vrijheid in de breedste zin van het woord is belangrijk voor iedereen. Door de Wet van Toelaten te begrijpen en toe te passen kun je volledige vrijheid ervaren, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Je hebt de vrijheid om je eigen gedachten te kiezen, je hebt de vrijheid om je eigen leven te creëren, je hebt de vrijheid om te zijn wie je bent en je voelt je vrij door anderen te laten zijn wie zij zijn.

De drie onderwerpen die belangrijk zin in je leven zijn:
* Persoonlijke groei
* Vrijheid ervaren
* Vreugde ervaren
Met deze onderwerpen gaan we tijdens deze cursusdagen diepgaand aan de slag.

Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Bewust Creëren’.

Data:
Deze cursus wordt gegeven van 10.00 uur tot 16.30 uur
Dag 1: Data volgt
Dag 2:
Dag 3:
Dag 4:

Uitwisseling 4-daagse cursus:
€380.00 voor 4 dagen
Dit is inclusief koffie, thee, water en exclusief lunch.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Locatie:
Praktijk New Innervision Lelystad

Inschrijving:
Inschrijven voor de cursus kan d.m.v het inschrijfformulier op de website: http://www.new-innervision.nl/index.php/cursussen/inschrijfformulier-cursussen

Voor meer informatie:
Telefoon: 0320-852234
E-mail: info@new-innervision.nl

New Innervision

Hondsrug 31
8245 DE Lelystad
Tel: +31 6 29424866

Parkeergelegenheid praktijk

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de praktijk.