Praktijk voor Kinesiologie

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een tekort aan energie. Iemand voelt zich minder fit en vitaal en dit heeft uiteindelijk invloed op het dagelijks leven. Normale inspanningen gaan steeds moeilijker, iemand kan  concentratieproblemen krijgen en het humeur lijdt er vaak onder.

We zijn allemaal wel eens moe, bijvoorbeeld door te weinig slaap of een drukke periode thuis of op het werk/school. Anders wordt het wanneer iemand langdurig moe is, zonder aanwijsbare reden.

Lees meer

Verstoord bioritme

Komend weekend gaat de klok weer een uur vooruit. Dat betekent dat we van zaterdag op zondag een uur minder hebben om te slapen. Voor veel mensen (vooral kinderen) zorgt dit ervoor dat hun natuurlijke ritme verstoord raakt. Het is mogelijk om dit verstoorde bioritme zelf te aan te passen.

Lees meer

Het belang van een optimaal werkend immuunsysteem

Er is maar één ding wat ons kan genezen als we ziek zijn en dat is ons immuunsysteem. De kracht van het immuunsysteem is direct en indirect gekoppeld aan leefstijlfactoren. Vele mensen ondermijnen dagelijks hun immuunsysteem door een ongezonde leefstijl te hanteren.  Naast het verbeteren van je leefstijl kan je door middel van Kinesiologie je immuunsysteem optimaliseren.

Lees meer

New Innervision

Hondsrug 31
8245 DE Lelystad
Tel: +31 6 29424866

Parkeergelegenheid praktijk

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de praktijk.