Praktijk voor Kinesiologie

Fit in Balans

Fit in Balans is een methode om lichamelijke onbalansen, zoals tekorten aan nutriënten of ziekteverwekkers, op te sporen door middel van kinesiologie. De interventie bestaat uit natuurgeneeskundige adviezen op het gebied van leefstijl en voeding naar aanleiding van de gevonden lichamelijke onbalansen. Op deze wijze kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich herstellen en kunnen gezondheidsdoelen behaald worden.

De Fit in Balans methode is een combinatie van kinesiologie, natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde.

Combinatie intake Balanceren Immuunsysteem en Fit in Balans

Het is mogelijk om de intake Balanceren van het immuunsysteem uit te breiden met een Fit in Balans basistest. Tijdens deze uitgebreide intake worden de gezondheidsdoelen, klachten en leefstijlpatronen van de cliënt geïnventariseerd.
Een combinatie intake duurt 150 – 180 minuten.

Balanceren immuunsysteem
Er worden een aantal basisstoffen getest die essentieel zijn voor een gezond immuunsysteem en daarmee een goede gezondheid. Zie hier voor meer informatie.

Fit in Balans basis behandeling
Aansluitend worden onderstaande fysieke systemen getest op onbalansen door middel van manuele spiertesten. De gevonden onbalansen worden besproken en de interventie bestaat uit een advies op het gebied van leefstijl en voeding.

Fysieke systemen Fit in Balans basis behandeling:

  • Detox niveaus
  • Vitaminen en mineralen niveaus
  • Ziekteverwekkers
  • Darmflora
  • Endorfine systeem
  • Neurotransmitter systeem
  • Hormoonsysteem

Vervolg behandelingen combinatie Balanceren immuunsysteem en Fit in Balans

Een vervolg behandeling Balanceren van het immuunsysteem duurt 45-60 minuten. De minimale tijd tussen deze behandelingen is 2 weken.
Bij een combinatie behandeling Balanceren immuunsysteem en Fit in Balans worden (ook) de fysieke systemen na 4-6 weken opnieuw getest om de (mogelijke) vooruitgang en veranderingen te testen.
Een combinatie behandeling Balanceren immuunsysteem en Fit in Balans duurt ongeveer 90 minuten (exclusief uitwerktijd).

Uitgebreide behandeling Fit in Balans

Een uitgebreide behandeling Fit in Balans is mogelijk wanneer er na het balanceren van het immuunsysteem nog fysieke klachten aanwezig zijn. Tijdens deze behandeling worden er meerdere fysieke systemen getest afgestemd op de overgebleven klachten. Een uitgebreide behandeling Fit in Balans duurt 90 – 120 minuten (exclusief uitwerktijd).

Hoeveelheid behandelingen

De hoeveelheid benodigde behandelingen verschilt per cliënt en hangt af van de complexiteit van de klachten en/of gezondheidsdoelen.

New Innervision

Pôlle 12
8463 TJ Rotsterhaule
Tel: +31 6 29424866

De praktijk is bereikbaar met de auto en het OV.
Parkeren is mogelijk op de oprit van de praktijk.