praktijk voor natuurgeneeskunde

Ellen van der Heide

 

Mijn naam is Ellen van der Heide en ik woon samen met mijn partner Ard en onze kinderen in Lelystad. In 2005 ben ik gestart met mijn praktijk New Innervision.

In mijn praktijk ben ik werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut, Holistisch Energetisch Therapeut, Kinesioloog en Orthomoleculair Therapeut. Verder ben ik auteur en geef ik de workshop 'Leven in Overvloed', de cursussen 'Bewust Creëren' en 'Vrijheid door Toelaten' en 'Healingdagen'.

Gezondheid heeft mijn grote belangstelling. Het fascineert me hoe lichaam en psyche samen verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid. Wanneer één van beide uit balans is, uit dat zich in lichamelijke en/of psychische klachten.

In de Natuurgeneeskunde wordt ervan uit gegaan dat de oorzaak van klachten en ziekte kunnen ontstaan op verschillende gebieden. Er wordt op een holistische manier gekeken naar de lichamelijke gesteldheid, de emotionele gesteldheid en de geestelijke gesteldheid. Mijn natuurgeneeskundige behandelingen richten zich zowel op de behandeling, als op preventie van fysieke en emotionele klachten en ziekte.

In mijn praktijk geef ik Natuurgeneeskundig Energetische Consulten en Natuurgeneeskundig Kinesiologie Consulten.

Tags