praktijk voor natuurgeneeskunde

4-Daagse cursus Vrijheid door Toelaten 

Ik ben wie ik ben en dat is goed. Jij bent wie jij bent en dat is misschien anders dan ik en dat is ook goed 

Wanneer je je bewust bent hoe de Wet van Aantrekking voor jou kan werken en hoe je je leven bewust kunt creëren, ben je klaar voor de volgende stap in het creatieproces, de Wet van Toelaten.

Mensen bestaan voor het grootste deel uit energie. Wij hebben, naast een fysiek lichaam, ook een Hoger Energetisch deel. Dit deel wordt wel Hoger Zelf, Innerlijk Wezen of Ware Zelf genoemd. 
Je Hoger Zelf communiceert met je via je intuïtie en gevoelens/emoties. Tijdens deze cursusdagen gaan we aan de slag met het herkennen en interpreteren van deze communicatie. 

Door weer in contact te komen met je Hoger Zelf, kom je steeds dichter bij degene wie je werkelijk bent, het deel van jou dat alleen liefde en vreugde is. Dit gaan we oefenen tijdens deze cursusdagen. 
Door weer in contact te zijn met wie je werkelijk bent, ga je ook weer voelen wat je echt graag wilt in je leven en waar je blij en gelukkig van wordt. Je leert hoe je hetgeen je wenst makkelijker en sneller kunt creëren in je leven.

Vrijheid in de breedste zin van het woord is belangrijk voor iedereen. Door de Wet van Toelaten te begrijpen en toe te passen kun je volledige vrijheid ervaren, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Je hebt de vrijheid om je eigen gedachten te kiezen, je hebt de vrijheid om je eigen leven te creëren, je hebt de vrijheid om te zijn wie je bent en je voelt je vrij door anderen te laten zijn wie zij zijn. 

De drie onderwerpen die belangrijk zin in je leven zijn:
* Persoonlijke groei
* Vrijheid ervaren
* Vreugde ervaren
Met deze onderwerpen gaan we tijdens deze cursusdagen diepgaand aan de slag.

Deze cursus is een vervolg op de cursus 'Bewust Creëren'.

Data:
Deze cursus wordt gegeven van 10.00 uur tot 16.30 uur
Dag 1: Data volgt
Dag 2: 
Dag 3: 
Dag 4:

Uitwisseling 4-daagse cursus:
Ter introductie van deze nieuwe cursus nu €380.00 voor 4 dagen 
Dit is inclusief koffie, thee, water en exclusief lunch.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Locatie: 
Praktijk New Innervision Lelystad

Inschrijving:
Inschrijven voor de cursus kan d.m.v het inschrijfformulier op de website: http://www.new-innervision.nl/index.php/cursussen/inschrijfformulier-cursussen

Voor meer informatie: 
Telefoon: 0320-852234
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags