praktijk voor natuurgeneeskunde

Welkom bij New Innervision  

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Kinesiologie

Kinesiologie

Kinesiologie betekent vrij vertaald ‘de leer van de beweging’. 

Bij Kinesiologie wordt gebruik gemaakt van de spiertest als middel. De spiertest is een uiterst effectieve methode om een communicatie met het lichaam en het innerlijk van de cliënt op te bouwen. Op deze wijze worden de achtergronden van de klacht of probleem in beeld gebracht.

Vervolgens wordt op een unieke en doeltreffende wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd om de balans te herstellen. 

 

Toepassingen / Klachten 

Kinesiologie kan ingezet worden bij: 

- Lichamelijke klachten, zoals (chronische) vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, spijsverteringsklachten, pijnklachten, hormonale onbalans, allergieën en intoleranties, hooikoorts. 

- Emotionele, mentale en psychische uitdagingen, zoals stress klachten, angsten, paniekaanvallen, onverklaarbare negatieve gevoelens, sociale problemen, gedragsproblemen, onbestemd voelen. 

- Persoonlijke groei en ontwikkeling, zoals zelfvertrouwen vergroten, omgaan met hooggevoeligheid, succesvol willen zijn, persoonlijk doel willen bereiken, meer uit je leven willen halen, spiritualiteit. 

 

Voor meer informatie klik hier.

 

New Innervision is een praktijk voor natuurgeneeskunde. 

 Kinesiologie 

 

Daarnaast geeft Ellen van der Heide verschillende cursussen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkelin 

 

 

  Leven in Overvloed

 
 

 

 

 

Tags